Like για καλό σκοπό


Η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού που συνδυάζει τη μυθολογία, την ιστορία και τον αθλητισμό!

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge», πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών, που λαμβάνουν μέρος στις πολυάριθμες αθλητικές δραστηριότητες της διοργάνωσης χωρίς ανταγωνισμό, με στόχο να ενημερωθούν για τα οφέλη της άσκησης και της Μεσογειακής διατροφής και να ευαισθητοποιηθούν για τη στήριξη της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν παγκοσμίου φήμης αθλητές και Ολυμπιονίκες ως πρεσβευτές του «Navarino Challenge», ενώ σπουδαίοι φωτογράφοι όπως οι Vladimir Rys, Ηλίας Λέφας, Μπάμπης Γκιριτζιώτης και Πάρης Σαρρηκώστας με το φωτογραφικό πρακτορείο NewSports.eu παρουσιάζουν κάποια από τα σπουδαία φωτογραφικά τους έργα στο protothema.gr όπου είναι και ο χορηγός επικοινωνίας της κορυφαίας διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού.

Μπείτε στο Official Instagram Account του protothema.gr εδώ και ψηφίστε την καλύτερη φωτογραφία που σας αρέσει. Αυτόματα με το δικό σας like, οι 5 καλύτερες φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα γίνουν καμβάδες και θα δημοπρατηθούν μέσω του Charity Idols και τα έσοδα που θα προκύψουν από την δημοπρασία θα δοθούν για καλό σκοπό σε μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που θα ανακοινωθεί στην βραδιά του Gala του Navarino Challenge 2016 στις 10 Σεπτεμβρίου 2016.

Στα links που ακολουθούν μπορείτε να δείτε και να κάνετε like στις υποψήφιες φωτογραφίες του «Navarino Challenge» που ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα:























Navarino Challenge
0 COMMENTS
Powered by Khore by Showthemes